Art and the www, talk at Peroni Forum, Stockholm

15th April, 2016
19:00 – 21:00
Stockholm Art Week / Stockholms Riksarkiv

[In Swedish]
Hur märks de senaste decenniernas digitalisering av i konstvärlden? I samband med Stockholm Art Week bjuder Peroni Nastro Azzuro och Peroni Forum in journalisten och författaren Karolina Modig, curatorn Stefanie Hessler, medieanalytikern Olle Lidbom, konstnären Jonas Lund och C-prints chefredaktör Ashik Zaman till Art and the www – ett samtal om konst och digitalisering. Under samtalet kommer panelen att titta närmare på hur digitaliseringen, internet och sociala medier har påverkat hur konst skapas, upplevs och konsumeras.

Art and the www – ett samtal om konst och digitalisering är det andra i en serie spännande och inspirerade samtal där Peroni Nastro Azzuro bjuder in kreativa och kunniga människor att diskutera ämnen som konst, mode och innovation. Kombinerat med en intim och stilfull miljö och det bästa av italiensk mat och dryck erbjuder Peroni Forum kunskap, insikter och inspiration på ett inbjudande och njutbart sätt.